De Laatste Dag

31 augustus – Officiële opening van het Seizoen

Op de laatste dag van Zicht op Rotterdam openen wij het seizoen met een veelheid aan ideeën, beelden, voorstellen en gedachten voor de toekomst van Rotterdam. Na zes dagen hard werken vieren we feest en tonen resultaten. Meer dan honderd mensen bouwden aan de gedroomde stad samen met Romana Vrede, Albert Jan Kruiter, Sophie Krier, Chris Roorda, Frans van der Horst, Harmen de Hoop, Tina Rahimy, Iris Schutten, Gina Kranendonk, Bas Kwakman, Maurice Specht, Erik Sterk, sander zweerts de jong, Fransje van der Meulen, Marion Hennink en Rineke Kraaij.

Het Eiland van Brienenoord is een week lang broedplaats van denkers en makers. Op de laatste dag delen we de spirit, het bruisend optimisme en de geniale, originele en misschien soms nog onaffe gedachten en beelden met zo veel mogelijk mensen opdat de stad vanaf nu nog weer mooier wordt.  Zo zetten we een frisse toon voor een wervelend jaar.

Chef-kok van Bird, Derk Jan Wooldrik maakt paëlla op groot vuur. We eten aan lange tafels op een eiland vol ideeën en beleven samen met iedereen nog een keer het ultieme zomerkamp gevoel. Het wordt een mooie onvergetelijke zomeravond. Zorg dat u kunt zeggen: ik was erbij, toen alles ging veranderen.

Je kunt op 31 augustus op twee momenten komen:

Ronde 1 start 16.00 uur rondgang langs toekomstbeelden met aansluitend diner om 17.30 uur

Ronde 2 start 17.30 uur rondgang langs toekomstbeelden met aansluitend diner om 19.00 uur

Er is vegetarisch en niet-vegetarisch eten. Kinderen zijn zeer welkom. Zij zijn de toekomst.

De kosten voor De Laatste Dag zijn 25 euro (kinderen t/m 14 jaar zijn gratis, u kunt niet pinnen). Dit is inclusief diner, presentaties en de publicatie Zicht op Rotterdam.

Reserveren is zeer gewenst en kan op zichtoprotterdam@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s